Відома українська блогерка Катерина Репяхова, яка не так давно народила дитину від Віктора Павлiка, розповіла про першу серйозну дату сина.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Справа в тому, що малюкові пари, якого вони назвали Михайлом, 15 липня виповнився рівно один місяць. Вже 30 днів як він з'явився на цей світ, і радує батьків.

"Місяць щастя і любові. Наше життя перевернулося. Ми в любові. Ти подарував нам стільки нових відчуттів і емоцій. Ми Для тебе зробимо все❤️ " - пише Катерина Репяхова.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

За 4 тижні він виріс на цілих 3 сантиметри, і ще набрав півтора кілограма. Також, блогерка розповіла, які навички з'явилися у Міші за цей місяць життя. Він старанно любить розглядати особи, і чуйно реагує на якісь сторонні звуки.

"Фокусуємо погляд на іграшці і стежимо за нею в русі. Їмо грудне молочко вже не так довго, як раніше. Раніше їв більше години, зараз час скорочується " - продовжила Дружина Віктора Павлiка.

Тепер пара продовжує виховувати свого маленького чоловіка, і з нетерпінням чекають нових його досягнень. Якщо для Віктора Павлiка це вже четвертий раз, то, Катерина справляється з даними клопотами вперше.

Нагадаємо, Дружина Віктора Павлiка віддала новонародженого сина іншій жінці: з нею краще

Як повідомляв Знай.ua, Віктор Павлiк" втік " від молодої дружини після пологів: на мотоциклі з гітарою

Також Знай.ua писав, Тоню Матвієнко та Арсена Мірзояна спіймали в кумедній позі: заснули "штабелями" в авто. Арсен Мірзоян ззаду, Тоня Матвієнко в шортиках спереду