Відома українська блогерка Дар'я Квіткова, яка кілька днів тому народила сина телеведучому Микиті Добриніну, розповіла про те, як вона себе почуває.

Про це дівчина записала відразу кілька stories в соціальній мережі Instagram, де розповіла і про майбутню виписку.

Почала свою розповідь Дар'я Квіткова з того, що Микита поїхав вести ЗАХІД, І залишив дівчину одну в пологовому будинку. Сама вона рада цьому, так як їй вкрай цікава, як вона буде справлятися з новою роллю одна, поки чоловік на роботі.

"Сьогодні була така важка ніч, ніхто з нас не спав. Ну, Микита спав, ми були в іншій кімнаті, дали йому поспати перед заходом. Малому крутив животик, але зараз все добре" - каже Даша Квіткова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Даша Квіткова з сином, фото з Instagram
Даша Квіткова з сином, фото з Instagram

Також, всього через 2 дні після пологів, молоду маму з дитиною вже виписують з пологового будинку. Це означає, що з ними все добре, і можна сміливо вирушати додому.

Дівчина безумовно рада цьому факту, так як вже скучила. Тим більше, вони днями тільки переїхали в новий будинок, і ще не встигли повністю ним насолодитися.

Нагадаємо, що води у дівчини відійшли ще ввечері, 12 липня, коли вони. З Микитою Добриніним поїхали за шаурмою. Прямо в машині вони зрозуміли, що все почалося, і вирушили додому збирати речі.

Квіткова і Добринін, фото: Instagram
Квіткова і Добринін, фото: Instagram

У вівторок, 13 липня, о 9:51 хлопчик на ім'я Лев з'явився на світ, і пара неймовірно щаслива. Вони чекали цього дня, коли зможуть вже потримати на руках маленького янголятка.

Нагадаємо, Даша Квіткова отримала букет від незнайомця і розлютила Микиту Добриніна: "Йому можна все"

Як повідомляв Знай.ua, " Холостяк" Микита Добринін зізнався, яка насправді вагітна Даша Квіткова: "Дико кайфую"

"Знай.ua" писав, "Холостяк" Микита Добринін розповів про поневіряння з вагітною Дашею квітковою по орендованих квартирах