Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість виставила серію незвичайних архівних кадрів, зроблених в Санкт-Петербурзі під час прогулянки по Неві на білосніжній яхті.

Так, артистка приміряла розкішну сукню фіолетового кольору, суцільно прикрашену паєтками і з глибоким декольте, доповнивши вечірній образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах і залишившись босоніж.

Зірка блиснула довгими ногами і стрункою фігурою, приймаючи різні пози, а ось шанувальників виконавиці зацікавило, чому кілька знімків у Віра вийшли розмитими.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Дивні фото, ніби під шафе викладали 😮", "Ох і фотки 🔥👏 супер)) а я ретушую, налаштовую різкість... а можна і так, розмито 😍😂", "П'яна фотки викладала походу 🔥", "Вибачте це хвилі або п'яний хто фотографував", "О, мій чоловік точно так фотографує 😅", "1 і 4 фотографія, коли попросила свою подружку сфоткати мене на красивому фоні😂🤣 Життєво до чортиків😂".