Відома українська журналістка, колишня дівчина популярного співака Віталія Козловського, а також майбутня дружина свого діючого бойфренда Раміна Есхакзай з новою силою взялася за програму "Ходят слухи". Цього разу дівчина презентувала випуск про історії довічно ув'язнених.

Глядачі зможуть дізнатися багато нового, а також почути відповіді на питання, які могли давно сидіти в голові, але запитати було просто немає в кого.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Раміни Есхакзай в мережі Instagram.

Інтерв'ю Раміни Есхакзай, скріншот: YouTube
Інтерв'ю Раміни Есхакзай, скріншот: YouTube

"Випуск, над яким я працювала 1,5 місяці не рахуючи переговорів і часу підготовки. Три знімальних дні. У Вінниці, в Києві та в Харкові. Місяць монтажу. Довічно засуджені жінки, довічно осуджені чоловіки.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Наприкінці випуску ексклюзив, інтерв'ю з Олексієм Пукачем, вбивцею Георгія Гонгадзе. Він 6 років не виходив на зв'язок з журналістами. Він знає дуже багато інформації під грифом "Цілком таємно". Він знає, хто замовив вбивство Гонгадзе. Він знає секретну інформацію про президентів, про роботу спецслужб, але навіть перебуваючи у в'язниці, говорить з обережністю.

Що всередині випуску: як ці люди стали злочинцями? Як жили, до потрапляння у в'язницю? Які відчували почуття, коли почули вирок про довічне ув'язнення? В яких умовах перебувають ув'язнені? Чи є доступ до соціальних мереж? Як часто дозволяють бачитися з близькими?

Чи є надія у наймолодшої довічно ув'язненої Сніжани Круглякової, на перегляд справи?

Чому Валентина терпіла домашнє насильство і не йшла від чоловіка, а зараз опинилася у в'язниці?

Що відчуває людина, яку рекомендували до помилування, але президент не підписав указ про помилування.

Чи передається злочинність у спадок? Як працює комісія з помилування при Президентові? Також розмова з Яною Барановою, психологом, яка працює з ув'язненими, і з адвокатом Оксаною Гузь.

Як жити, коли забрали все? Чи є надія вийти з в'язниці? Як вплине довічний вирок на дітей і близьких цих людей? Про помилування, весілля у в'язниці, в новому випуску "Ходят слухи". Випуск вже на каналі.", - пише Раміна.

Раніше повідомляли, колишня Віталія Козловського Раміна заговорила про випадкову вагітність.

Як повідомляв Знай.uа, Віталій Козловський вирішив змінити професію.

Знай.uа писав, колишня Козловського Раміна одяглася в біле, не чекаючи весілля: "Повинно бути навпаки".