Відома українська акторка Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

А нещодавно старша доньа Ольги, 31-річна Антоніна Паперна, виставила яскравий знімок, насолоджуючись спекотним літнім днем на відпочинку біля басейну. Так, артистка підставила фігуру променям сонечка, примірявши лише міні-бікіні кольору фуксії, сидячи на шезлонгу.

Знаменитість продемонструвала не тільки бронзову засмагу, але і розкішні форми, в тому числі сталевий прес, адже наполегливо працює над тілом з фітнес-тренером. При цьому Антоніна показала, як виглядає без макіяжу і з вологим волоссям.

Варто відзначити, що Паперна - мама двох дітей: разом з чоловіком Володимиром Ягличем пара виховує доньку Єву і сина Данила.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Погода чудова ☀️"

Фолловери не пройшли повз: "видно робота!😍 ", "Тоня, видно праці спорту і харчування🔥❤️", " фігура😍👏🏻👏🏻👏🏻🤤", "Погода?! Прес прекрасний🤍 🤍 🤍", "фігура чудова😍 😍", "а прес який чудовий🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥", " погода може чудова, але а фігураааааа просто найкраща!!!!!!!!😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Охх, який прес😮 🙌❤️".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.