Популярна українська виконавиця репу Alyona Alyona не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 420 тисяч осіб.

Дівчина продовжує викладати різні знімки, на яких постає оголеною, пародіюючи ту чи іншу знаменитість. І якщо раніше вона виявлялася з сірниками під очима, розбирала ситуацію, що склалася після виходу спільної пісні з Іваном Дорном і кастою, не варто забувати про невеликі секрети.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Ще недавно з'явилася інформація, що Alyona Alyona вирішила з'їхатися зі своїм хлопцем, як вже зараз журналісти підловили виконавицю в обіймах іншого репера. Її партнерів виявився музикант YOXDEN. Хоча артистка не сильно любить афішувати свої стосунки.
Її хлопця звуть Денис, а телеканал @live.media.tv відобразив момент обіймів тіктокера з репершею і те, як вони разом їдуть на таксі.

Alyona Alyona, скріншот: Instagram
Alyona Alyona, скріншот: Instagram

"Яке їхало, таке і зустріло🤦", "Два чоботи пара", "Людина не хоче афішувати свої відносини, тоді і не треба туди влазити і обговорювати. Коли захочуть самі розкажуть...", "У дівчини явно проблеми з головою, їй треба лікуватися, а не зустрічатися", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Alyona Alyona в купальнику окупувала гойдалки замість моря: "Діти поразбегались"

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Аlyona Аlyona покаялася за пісню з російською групою "Каста": "Перший і останній..."

Знай.ua писав, Alyona Alyona поставила Олексія Дурнєва до стінки і змусила ловити предмети: "Спроба зняти"