Популярний український актор і комік, глава "Квартал 95" і суддя "Розсміши коміка" Євген Кошовий має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,3 мільйона людей.

Зараз в мережі показали свіже фото Кошового зі своїм сімейством. Так, на фото комік разом з дружиною Ксенією і дочками - Варварою і Серафимою. Сама ж фотографія була зроблена на морському узбережжі, очевидно, коли Кошові відпочивали на морі.

Відповідний кадр з'явився на офіційному акаунті "Квартал 95" в соцмережі Instagram.

"Літо автоматично стає незабутнім, якщо проводиш його з коханими🥰
Наші красиві Кошові нагадують, що попереду ще півліта, щоб запастися яскравими враженнями з близькими та рідними. Адже неважливо де, важливо з ким!
", - йдеться в підписі до фото.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Варюша так подорослішала покращала! Лялька)", " які ви красиві 💕", " Жека, схуд😂"," Женек, я звичайно все розумію але мені здається тобі терміново потрібно в спортзал))", " красива сім'я! 👏 ", "Ой які дівчата дорослі стали 😀", " Варя - красуня!Татусю , готуйтесь до сватів!Усім вам щастя і добра!😍 👏 ❤ ️ ", "Ви Класні!!!❤ ️ ", "Варя просто модель😍", "красиві дочки", - писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Євген Кошовий перетворився на доктора Дулітла і "поспілкувався" з чотирилапим: "Переконання поглядом". У розділі " сторіз "Євген Кошовий опублікував кумедне відео де показала, як" віддає команди " своєму собаці.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Євген Кошовий в річницю весілля подарував дружині головоломку, ніяких квітів: "Моя бестія..." Відомий комік в мережі привітав дружину з річницею весілля, у своїй публікації Кошовий залишив шифр

Також «Знай.иа " писав, що Кошовий з донькою встрибнув у рятувальне коло, українці радять худнути:"Ось це м**Так, Тільки собак відганяти". У мережі показали фото Кошового з молодшою дочкою Серафимою з їхнього відпочинку, який вони проводять на морі.