На 71-му році життя помер відомий рок-музикант Петро Мамонов.

Про це повідомила його дружина Ольга, яка є і менеджером виконавця.

До цього з'явився інформація про припинення спроб вивести знаменитість зі штучної (медикаметозной) коми, в якій він перебував дев'ятнадцять діб. Петро опинився в лікарні в Комунарка з коронавірусів, ураження легень на піку хвороби склало цілих 90%.

Петро Мамонов, скріншот: Youtube
Петро Мамонов, скріншот: Youtube

"Навіть не намагатимуться. У сьогоднішньому вкрай важкому стані навіть говорити абсурдно", - заявляла раніше Ольга Мамонова.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Стан музиканта оцінювалося вкрай важким, адже дихання здійснювалося виключно за допомогою апарату штучної вентиляції легенів (ШВЛ). Через це менеджер лідера "Звуків Му" зізнавалася, що втрачає надію на повернення чоловіка.

Петро Мамонов, скріншот: Youtube
Петро Мамонов, скріншот: Youtube

В кінці минулого століття, будучи з дружиною і двома дітьми, Петро Мамонов не хотів йти на ризик, бажаючи знайти стабільності. Але в 1986 році (січень і травень), після двох великих концертів рок-лабораторії, "Звуки Му" були визнання кращим гуртом Москви за версією ленінградців з "Кіно", "Аліси" і "Акваріума".

Потім колектив виступив на виставці молодих художників, а біограф Сергій Гур'єв висловився про цей виступ, як про кращий концерті в історії "Звуки Му".

Петро Мамонов, скріншот: Youtube
Петро Мамонов, скріншот: Youtube

Нагадаємо, легенда 80-х потонув у річці: спробував перейти на лижах

Як повідомляв "Знай.ua", відомому музиканту і акторові РФ Мамонову заборонили в'їзд в Україну: "завернули" через Крим

Знай.ua писав, Цой живий! Останньому концерту легенди року 30 років, як це було