Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 600 тисяч передплатників.

Цього разу Марина вирішила поділитися з підписниками рецептом легкого і корисного пудингу з сезонними ягодами: черешнею і полуницею.


"Нещодавно вам розповідала про суперфуди. Хочу поділитися одним дуже простим десертом з насінням чіа (можна замінити на насіння льону). Зберігайте, щоб не втратити!", - написала в пості Боржемська.

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

Чіа пудинг з полуницею і черешнею

Інгредієнти:

  • Кефір 2,5% 250 мл. л;
  • Насіння чіа 15 гр;
  • Мед 1 ч. л;
  • Полуниця 80 гр;
  • Черешня 30 гр;
  • Ваніль 1 гр.

Приготування:

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У кефір додаєте насіння чіа (або льону) і мед, ретельно перемішайте. На дні форми розкладіть полуницю. Зверху вилити кефірну масу. Відправляємо наш майбутній десерт на ніч в холодильник. Вранці дістаємо застиглий пудинг і перемішуємо. Зверху прикрасити черешнею.

Нагадаємо, раніше Колишня дружина В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська показала себе в ліжку: "правильність вибору"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Колишня дружина В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська зізналася, чи реально схуднути за допомогою води: лайфхаки для ледачих

Також «Знай.иа " писав, що Марина Боржемська розповіла, кого цілує після розставання з Узєлковим: "не бійтеся"