У Києві був виявлений будинок, самотньо пливе по Дніпру.

У четверг, 15 липня, очевидці зафіксували кумедну, для когось і трагічну подію: прямо по Дніпру пропливала невелика споруда, схожа на житловий будинок.

У річкову поліцію звернень з приводу плаваючого будинку не надходило, чий він – невідомо.

"Хатинка на повітряних ніжках", - жартівливо описав ситуацію Telegram-канал "Україна в шоці".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що у Харкові мешканці багатоповерхівки не можуть дочекатися "швидкої" через сусідські війни: "Встановили Бетонні блоки". Як тільки з'явилася перешкода, мешканці будинку незаконним шляхом привезли величезні блоки і перекрили виїзд.

Нагадаємо, що Українка повстала проти шкільної форми заради здоров'я онуків: "При +40 в напіввовняних штанях!". На сторінці доктора Євгена Комаровського в соцмережі Instagram з'явився новий пост, присвячений питанню обов'язкової шкільної форми.

Як повідомляв Знай.uа, Алігатор зжер Малятко на очах у натовпу і заснув на дорозі: очевидці остовпіли. Прямо на проїжджій частині великий Алігатор перекусив жабою і приліг відпочити, не бентежачись свідків події.

Також портал Знай.uа писав, що Україну накриє хмарою пилу з Сахари слідом за нестерпною спекою. Пилові частинки, що витають в повітрі, загрожують здоров'ю людей при вдиханні, особливо хворим на астму або іншими респіраторними захворюваннями.