Всесвітньовідомий аргентинський футболіст Ліонель Мессі записав відео зі словами подяки своєму 100-річному фанату, чим зворушив до сліз старенького і його онука.

Ернан (Нело) Мастранджело є відданим фанатом Ліонеля Мессі. Дідусь стежить за кар'єрою гравця ще з часів дебюту аргентинця в "Барселоні" і записує кожен його забитий м'яч.

Щобільше, 100-річний фанат записує всю інформацію про свого улюбленця вручну. У блокноті Ернана вже понад 730 голів Мессі.

100-річний фанат Мессі, кадр з відео
100-річний фанат Мессі, кадр з відео

Всі записи дідуся і з позначками - він вказує, коли був матч і з ким. Ернан Мастранджело намагається дивитися всі ігри улюбленця, а коли не виходить — дзвонить онукові Джуліану за свіжими новинами з футбольних полів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вітання від Ліонеля Мессі його фанат отримав після того, як його онук Джуліан закинув у соцмережі історію Нело, якому 11 липня виповнилося 100 років. Відео розповсюдилося інтернетом і дійшло до самого Мессі.

Футболіст не змусив себе довго чекати й після переможного фіналу Кубка Америки відправив дідусеві миле відео з добрими словами. Реакція того незабутня, це точно варто бачити заради щирих і зворушливих емоцій.

100-річний фанат Мессі, кадр з відео
100-річний фанат Мессі, кадр з відео

Нагадаємо, президент Ла Ліги заспокоїв фанатів "Барселони" через Мессі: до Зінченка в МС не перейде. Ліонель Мессі став вільним агентом і з'явилися чутки про перехід в МС

Як повідомляв портал "Знай.ua", захисник "Динамо" Артем Шабанов одружився з вагітною коханою: схожі на Олександра Зінченка та Владу Седан. Захисник "Динамо" Артем Шабанов одружився

Також "Знай.ua" писав, Андрій Шевченко вселив віру у збірну Італії перед фіналом Євро-2020: "Щира подяка". Андрій Шевченко подякував італійцям за підтримку