1 липня 2021 року Ліонель Мессі офіційно перестав бути гравцем "Барселони", так як його контракт закінчився і аргентинець став вільним агентом через близько 6 тисяч днів після дебюту.

Зараз з'являється багато чуток і думок щодо подальшої кар'єри одного з кращих футболістів сучасності, включаючи перехід в ПСЖ і "Манчестер Сіті", звідки до нього в "Барселону" прийшов Серхіо Агуеро. А тепер і Хав'єр Тебас прокоментував шанс Ліонелля перейти в "МС".

Ліонель Мессі, фото зі спортивних ЗМІ
Ліонель Мессі, фото зі спортивних ЗМІ

Президент Ла Ліги вважає, що Мессі не зможе підписати контракт з рідним клубом на колишніх умовах

"Я не думаю, що будь-який європейський клуб зможе заплатити таку суму. "Манчестер Сіті" втратив 270 мільйонів євро під час пандемії; очевидно, що вони навіть не можуть розглядати можливість підписати Мессі з таким же окладом", - додав він.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

нападаючий "Манчестер Сіті" Серхіо Агуеро
нападаючий "Манчестер Сіті" Серхіо Агуеро

І потім він додав, у разі, якщо англійський клуб зуміє це зробити, це буде фінансовим допінгом. Перед цим Хав'єр Тебас розмовляв з Пепом Гвардіолою, і запитав у нього безпосередньо - зуміли б вони виграти стільки титулів без фінансового допінгу, який, за словами президента іспанської вищої ліги, тільки руйнує футбол. Бо це не справжні гроші, які не генеруються клубом, що тільки викликає погану інфляцію.

Під кінець Тебас додав, що з подібним слід боротися на постійній основі. Адже це одна з невирішених проблем у футболі на європейському рівні.

Мессі, фото: gettyimages
Мессі, фото: gettyimages

Нагадаємо, хто переможе у фіналі Євро-2020: букмекери склали прогнози на матч Англія-Італія

Як повідомляв "Знай.ua", Київське "Динамо" поповнив молодий футболіст Денис Антюх: "Немає швидкості і удару"

Знай.ua писав, Андрій Ярмоленко став найкращим гравцем збірної України на Євро-2020: як Шевченко в молодості