Відомий український актор, Тарас Цимбалюк, який відомий завдяки своїм ролям в серіалах" кріпосна "і" зловити Кайдаша", відповів на критику через зйомки в кліпі російської групи.

Про це він розповів під час свого крайнього інтерв'ю для YouTube каналу"вечеря з Dorotye".

Артист зазначив, що дало згоду виключно через те, що мріяв завжди попрацювати з командою таких професіоналів, і більше того, Кліп знімався в українській столиці, і був повністю режисований вітчизняною командою на чолі з Леонідом Колосовським.

Тарас Цимбалюк вважає, що кожен актор мріє попрацювати при такому світлі, щоб багато людей відповідали за кожну деталь.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Це все дуже круто і мені іноді в Україні цього не вистачає. Я не їду, щоб все це знайти, наприклад, в Росію... але я не міг відмовитися від цього, коли прочитав сценарій, дізнався, яке буде наповнення, що за сюжетом там буде якийсь танець"-розповідає актор.

Варто відзначити, що в даному кліпі знялася ще одна українська акторка і телеведуча - Даря Трегубова, за що їй також прилетіло від критиків.

За сюжетом, після вручення премії" сильна жінка", самотні дівчата бачать привабливого чоловіка, і у них починається за нього бійка.

Нагадаємо, що не так давно Тарас Цимбалюк одружився, і його обраницею стала візажистка Тіна Антоненко. Пара була разом протягом трьох років, і торжество було не пишне. Разом з рідними і близькими вони посиділи за Києвом.

Раніше ми повідомляли, зірка" кріпак "Тарас Цимбалюк знову "поранений", але відпочинок Тільки сниться.

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська з Олесею Жураковською не поділили чоловіка: накинулися обидві.

Також Знай.ua писав, що Ольга Сумська з серцеїдом Тарасом Цимбалюком з "кріпосної" опинилася в серці України.