Відомий український радіоведучий та ведучий шоу "Слава+" Слава Дьомін осідлав віслюка та пробігся центром столиці з каструлею на голові.
Відповідні кадри з'явилися на офіційній сторінці "Люкс ФМ" в instagram.
Так, стало відомо, що цього тижня у грі "Основний інстинкт" на радіо "Люкс ФМ" програли чоловіки. Тому ведучому шоу Славі Дьоміну довелося виконувати бажання його колеги Тані Татарченко. Варто відзначити, що чоловіки у цій грі програли вперше за півтора місяця.

Слава Дьомін, фото з instagram
Слава Дьомін, фото з instagram

Так, ведучому довелося осідлати іграшкового віслюка, одягти ласти та каструлю на голову та пробігтися так вулицями Києва. При цьому капітану чоловічої команди Дьоміну доводилося ще й викрикувати: "Я король прохолоди".

Слава Дьомін, фото з instagram
Слава Дьомін, фото з instagram

" СЬОГОДНІ Я КОРОЛЬ ПРОХОЛОДИ❄️🤴😂 На цьому тижні мужики продули вперше за півтора місяці😉", - так у своєму instagram Слава Дьомін відреагував на програш чоловіків.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що Настя Каменських залишилася топлес на широкому ліжку: "Третина свого життя уві сні"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Маша Єфросиніна заговорила про насильство в сім'ї: "Соромно розповісти близьким"

Також, "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк у купальнику показала українцям свою Троянду: "Руками не чіпати"