Відомий український виконавець Філіп Кіркоров знову з'явився поруч з українською співачкою на сцені. І цього разу мова не про Ані Лорак, а про виконавицю Maruv.

Новий пост він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, куди прикріпив ряд свіжих фотографій.

Не так давно артисти записали нову пісню, яку і представили громадськості. Але, за Всі кілька місяців ротації композиції, вони ще не виступали спільно, і ось, прийшов час це виправити.

Артисти записали концертний виступ" Комільфо " разом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Сьогодні в ефірі @1tv о 21:30 не пропустіть відкриття самої довгоочікуваної події цього літа — фестивалю спека'21 🔥" - підписав Філіп Кіркоров публікацію.

Варто відзначити, що і чоловік і жінка вибрали чорно-білі образи. Тільки, якщо у Філіпа це костюм, то у Анни Корсун обтягуючий комбінезон. Все в її стилі.

Не можна не відзначити деякі кадри, на яких співачка сидить на колінах у короля російської естради, після чого починає спокусливо танцювати навколо.

В кінці після виступу артисти, а також підтанцьовка облиті білою фарбою, але, чого не зробиш заради мистецтва.

"Чекати�🔥�";

"Не комільфо";

"Шикарний чоловік🤩";

"Найганебнiша пісня";

"Подивимося!⚡ 🔥 😊 "- пишуть користувачі в коментарях.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, Ольга Бузова захотіла заміж за Філіпа Кіркорова:"була б ідеальною дружиною".

Як повідомляв портал Знай.uа, Філіп Кіркоров дивно відреагував на внесення його Україною в "чорний список": "треба пишатися".

Також портал Знай.uа писав, що Філіпа Кіркорова викрили у використанні фотошопа, не вдалося сховатися:"Тімон і Пумба".