Відома українська співачка Jerry Heil активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де демонструє події з особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість з власної необережності потрапила в скандал, виклавши в Сторіс на огляд понад 176 тисяч фоловерів відверті кадри з еротичної фотосесії співачки і зірки соціальної мережі TikTok Анни Трінчер.

Як пояснила сама Яна пізніше, скріншоти листування зі знайомою були опубліковані абсолютно випадково і юних виконавиць помирила "мама" українського шоу-бізнесу Наталія Могилевська.

А 16 липня у Анни Трінчер і Jerry Heil несподівано для всіх вийшов спільний трек "Плакса". Дівчата позували на обкладинці композиції в стильних образах, притулившись один до одного і нібито проливаючи різнокольорові сльози.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"ЦЕ Ж ФІТ РОКУ!!

Тааак, у нас з @thejerryheil вийшла прекрасна пісня❤️

Посилання на прослуховування в описі!

Як вам дует?

Відзначайте нас в сторіс під пісню!"

Фолловери не пройшли повз, а деякі звинуватили юних зірок в хайпі зі скандалом: "Ааа так зрозуміло, для чого був цей весь хайп🥲 😂", "тепер зрозуміло для чого було робити весь той скандал зі злитими фотографіями)))", "значить злив листувань був прогрівом?", "Боже, як низько далі блогери опустяться", " Ой дівчатка🔥 вчора таке, а сьогодні фіт, молодці😂 💗".

instagram.com/annatrincher_official

instagram.com/thejerryheil/

Нагадаємо, Jerry Heil розповіла, які величезні суми витрачає на життя

Як повідомляв Знай.uа, Jerry Heil розповіла у скільки Дантесу обійшлися пісні її авторства

Також Знай.uа писав, що у Jerry Heil несподівано з'явилася дитина