Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва частенько ділиться всілякими гарячими знімками зі своїми шанувальниками в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік.

Там все частіше з'являються фотографії в купальниках, а зараз виконавиця і зовсім опинилася в TikTok іншої дівчини. Відео виклала блогерка і зірка вокального шоу "Голос країни" Анна Трінчер. Юна зірка сфокусувала свій погляд на пишних і пружних грудях Даші Астаф'євої.

Даша Астаф'єва, instagram.com/da_astafieva
Даша Астаф'єва, instagram.com/da_astafieva

А ось секс-символ, в свою чергу, копіюючи малюка, почала пальчиками лоскотати спочатку груди Трінчер, а потім перейшла на її підборіддя, роблячи швидкі рухи мовою.

"Яка у тебе с*січка - маленька, маленька", - говорить голос малюка за кадром.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

@annatrincher

Ну ничего страшного... #foryou

♬ оригинальный звук - zelenovaofficial💚

"Зате топи зручно носити", "Ну зате зручно😂", "Їй смішно і прикро одночасно", "Я одна помітила, як вона мовою робить😏😅", "Я такий сюжет в одному фільмі бачив...", "Вам тільки зручно, а мужику не дуже😂", "Язичок-то робочий😂😂😂😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: TikTok (Трінчер)
Коментарі, скріншот: TikTok (Трінчер)

Нагадаємо, зірка "Голосу країни" Анна Трінчер зворушливо подякувала найважливішій людині в житті: "Пишу і плачу"

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Астаф'єва в пікантній позі показала, що у неї під прозорим платтям: "Найкрасивіша"

Знай.ua писав, Даша Астаф'єва в купальнику-Вітражі погріла розкішну фігуру на жарких каменях