Популярний український актор, гуморист, а також глава "Квартал 95" і суддя "Розсміши коміка" Євген Кошовий не надто часто, але все ж періодично радує шанувальників різними фотографіями і відео з гумором на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 1,3 мільйонів чоловік.

Десь тиждень тому чоловік викладав кумедне відео, в ході якого оголосив аукціон на покупку холодильника. І зазначив при цьому, що кошти від продажу підуть на благодійність. Стартова ціна починалася з тисячі гривень, а підвищувати можна від 100 і вище.

Євген Кошовий, скріншот з відео
Євген Кошовий, скріншот з відео

А зараз в Stories Євген Кошовий відобразив момент, як застряг у ліфті. Він спочатку сфотографувався, усміхненим у тісному приміщенні. А потім на відео зняв, як спілкується з диспетчером, який намагається йому допомогти, але зв'язок обривається.

Євген Кошовий, скріншот: Instagram Stories
Євген Кошовий, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

У якийсь момент жінка просить гумориста натиснути кнопку "Скасування" і один з поверхів. А найприкріше в цій ситуації, за словами самого глави "Кварталу 95", це те, що сусідній ліфт в цей час продовжує повноцінно працювати. Але Євгену доводиться чути те, як інші люди успішно пересуваються між поверхами і відправляються на роботу.

Євген Кошовий, скріншот: Instagram Stories
Євген Кошовий, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Євген Кошовий з кварталу показав подорослішала донька: "Просто модель"

Як повідомляв "Знай.ua", Євген Кошовий з кварталу показав своє "козацьке меню": таким перекусом можна нагодувати всю сім'ю

Знай.ua писав, Євген Кошовий перетворився на доктора Дулітла і "поспілкувався" з чотирилапим: "Переконання поглядом"