Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова, яка 14 червня стала мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

27-річна дівчина щиро відповідає на всі питання передплатників з приводу пологів і не боїться розповідати про свій досвід. Відомо, що син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам.

Цього разу Репяхова похвалилася в Insta Stories новими придбаннями з відомого магазину "АТБ". У кадрі дівчина покрутилася біля дзеркала в новому костюмчику: в коротких червоних шортиках і білій футболці з квітами.

"Неждано-негадано обзавелася класним костюмом з "АТБ" , просто бомба", - прокоментувала Катя.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше ми писали про те, що дружина Павлика порадила молодим матусям, як подорожувати з малюком: "Чудовий кокон". Катя Репяхова показала,що купила для малюка.

Нагадаємо, що дружина Віктора Павлика вперше вийшла в світ з сином: "Найстрашніший момент". Репяхова розмістила пост, в якому розповіла всі подробиці, пов'язані з пологами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віктор Павлік з сином на руках зворушив усіх молодих матусь: пощастило дружині. Катерина Репяхова опублікувала фотографію з виписки.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Віктора Павлика Репяхова показала себе в три роки: відразу зрозуміло, на кого схожий малюк. Новоспечена матуся показала, як вона виглядала, коли їй було всього три рочки.