Відомий український співак і актор Сергій Бабкін частенько радує шанувальників різними новими фотографіями або відео з особистого і творчого життя.

Робить це музикант на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 430 тисяч осіб. А зараз він вирішив віддати данину поваги російському акторові Петру Миколайовичу Мамонову, який помер 15 липня 2021 року після важких днів, проведених у лікарні.

Сергій і Сніжана Бабкіни, instagram.com/snezhana_babkina/
Сергій і Сніжана Бабкіни, instagram.com/snezhana_babkina/

Знаменитість з РФ опинився в лікарні Комунарки з коронавірусом, і потім був введений в штучну (медікаметозную) кому. У ній Петро провів 19 днів, і при спробі відключити Мамонова від апарату штучної вентиляції легенів (ШВЛ) стало зрозуміло, що зробити це не представляється можливим, бо ураження легенів на піку хвороби склало 90%.

"Летіть до нових світів. Просвітлений, наймудріший, геніальний дивак. Царство Небесне, Петро Миколайович", - пише Сергій Бабкін у публікації.

Петро Мамонов, скріншот: Youtube
Петро Мамонов, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"По-своєму велика людина була🙏 🙏 🙏", "Царство Небесне!😢 ", "Дуже шкода, світла пам'ять😢", "Світла пам'ять Петру Миколайовичу! Неординарна людина👏 👍!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, дружина Сергія Бабкіна показала, як її чоловік командує їй під час прибирання: "Можеш помсти..."

Як повідомляв "Знай.ua", Петро Мамонов з "Звуки Му" помер на 71-му році життя: заборона в'їзду в Україну "відсвяткувала" віршами

Знай.ua писав, Сніжана Бабкіна зробила вибір після зрад чоловіка: "Ніколи не пізно прокинутися"