Відома українська виконавиця Світлана Лобода вже давно працює і живе в Російській Федерації, звідки частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,5 мільйонів чоловік.

16 липня 2021 року, співачка випустила черговий новий сингл під назвою "Allo", через який і вирішила записати невелике відео-звернення до фанатів. Світлана опинилася в басейні, будучи в купальнику, і подякувала всім за те, що підняли їй настрій.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Дорогі друзі, я хочу сказати спасибі кожному, хто сьогодні пише свої коментарі, слухає мою пісню, Мій новий сингл. І ви сьогодні зробили мій настрій... я взагалі в щасті, тому що я дуже хотіла, щоб ви цього літа танцювали під Класний трек. І зробили максимально швидко, з ним (з цим треком) пов'язана величезна історія, і я впевнена, що вам захочеться також включати його голосно, як це роблю я", - говорить Лобода на початку звернення.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Потім Світлана вирішила перерахувати місця, в яких включає нову пісню "Allo". І це стосується не тільки домашньої обстановки або студії.

"В машині, вдома, на дискотеці, на парковці, де завгодно. І просто веселитися під нього, тому що він створений саме для цих завдань", - додала знаменитість.

Світлана Лобода, скріншот: Instagram
Світлана Лобода, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Світлана Лобода в кріслі розсунула ніжки і поскаржилася: "Тіло ватяне"

Як повідомляв "Знай.ua", шанувальники накинулися на Світлану Лободу: "Поверніть гроші за концерт"

Знай.ua писав, Світлана Лобода запалила в обнімку з бородатим красенем: "Було приємно"