Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко любить радувати своїх шанувальників унікальними рецептами і цікавими публікаціями в соцмережах.

Цього разу кулінарний гуру розмістив у своєму Instagram пост на тему розвитку людини і його взаємодії з мистецтвом. Він повідомив, що почав пробувати займатися музикою, літературою, а зараз прийшов до теми живопису. Знаменитість стверджує, що цей досвід можна втілити в свою основну діяльність і створити щось воістину прекрасне.

"У мене починає з’являтися нова позиція. Вона поки слабенька, працює у тестовому режимі. Але суть її наступна: творча людина має взаємодіяти з усіма сферами мистецтва. Я коли таке подумав, то почав пробувати різне. Десь там у музику трохи копнув. Десь у літературу. Зараз от вчуся малювати. До чого то призведе - фіг його поки знає. Да Вінчі з мене точно не вийде. Але тільки-но я зрозумію, як воно все працює у малюванні, то втілю ці навички в їжі.", - написав Євген.

Передплатники всіляко підтримують ідею і починання кулінара.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що Євген Клопотенко закохає світ в український борщ: уминають і просять ще.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко показав, що можна зробити з молодою картоплею.

Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко розповів про свою найганебнішу страву. Євген Клопотенко зізнався, що колись страшенно готував