Відомий український виконавець Дзідзьо (Михайло Хома) активно веде свій аккаунт в соцмережі Instagram і часто показує моменти свого особистого і творчого життя.

У п'ятницю, 16 липня, свій день народження святкує 84-річна радянська і українська актриса театру і кіно Ада Роговцева. З цього випадку співак вирішив особисто привітати артистку від себе і своєї команди, вручивши їй шикарний буде.

"Привітав особисто від себе і всієї команди DZIDZIOFILM нашу королеву з Днем народження, на передпрем'єрному показі фільму "Вітер зі сходу"!"- написав Михайло.

Варто зазначити, що до іменин Ади Роговцевої презентували фільм "Вітер зі Сходу" - документальне кіно. У цей день пройшов допрем'єрний показ, а фільм планують представити восени. 16 липня його показали в першу чергу друзям Ади Роговцевої. У її 84-тий день народження до неї з'їхалися ветерани і бійці, медики та волонтери. До них вона часто приїжджала з виступами — на передову, в госпіталі і військові бази.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше ми писали про те, що колишня Дзідзьо Slavia затягнула брутального вусаня в темний коридор: "Любов"

Нагадаємо, що Дзідзьо на задньому сидінні з прекрасною блондинкою втілив давню мрію: "Життя чекав..."

Як повідомляв Знай.uа Дзідзьо несамовито підтримав українську збірну перед поєдинком зі Швецією на Євро-2020

Також портал Знай.uа писав, що Дзідзьо після розлучення зі Slavia опинився в обіймах учасниці "Танців з зірками" Холоденко: "Ти прекрасна"