Популярна російська співачка Ольга Бузова, про яку нещодавно з'явилися чутки, що вона дуже хоче заміж за "болгарського перчика" Філіпа Кіркорова, піднесла сюрприз відомому українському виконавцю. Так, Артем Пивоваров опублікував коротке відео в TikTok, де він разом з друзями спостерігає за танцями Олі під пісню "Рандеву".
Про це стало відомо завдяки новій публікації Артема Пивоварова в мережі TikTok.

Пивоваров і Бузова, скріншот: TikTok
Пивоваров і Бузова, скріншот: TikTok

Важливо зазначити, що Артем Пивоваров жодним чином не підписав публікацію, а просто влаштував невеликий перфоманс зі своїми друзями. Так, Артем і його знайомі на пляжі їли вуличну їжу, спостерігаючи за тим, як "солодко" танцює 35-річна зірка російської естради Ольга Бузова.

Пивоваров і Бузова, скріншот: TikTok
Пивоваров і Бузова, скріншот: TikTok

"От заката до рассвета, Ты мой глоток воды, Запоминай, живи, Ты пустыня, ты Сахара. Я твой глоток воды, Ищи меня, ищи. Рандеву, Ранде-ранде-рандеву, Ранде-ранде-рандеву, Ранде-ранде-рандеву. Надо не надо, И надо ли нам так", - звучать такі рядки з пісні на відео.

Варто нагадати нашим читачам, що ще в квітні цього року Артем Пивоваров яскраво презентував кліп на композицію "Рандеву". У новій відеороботі артист втілив п'ять образів, зігравши жінку, офіціанта, прибиральника, мексиканця і чоловіка-красеня, який віджимається на столі на пальцях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще