Українець поскаржився на роботу Приватбанку через те, що йому відмовили у послузі "оплата частинами" і попросили надати на його думку пакет документів, які для цього не потрібні.
Про це українець написав на сайті Мінфіну.
Так, українець при спробі оформити "оплату частинами" отримав відмову. При цьому виявилося, що у нього ліміт став 0 грн, хоча до цього був 50000.

"Зателефонувавши на гарячу лінію, мені сказали що треба прийти в банк з паспортом і рецифікувати дані про свою прописку!!! Навіть перепитав: що не можна в електронному вигляді? Дістав відмову. Прийшов у відділення, на мене подивився здивовано оператор, перевірив дані і сказав що все нормально у мене - все відповідає. Але ліміт не збільшили", - розповів українець.

Скарга на ПриватБанк, скріншот
Скарга на ПриватБанк, скріншот

Після цього він знову залишив заявку на гарячій лінії, що б йому пояснили в чому ж причина. Після цього йому повідомили, що потрібно надати довідку про членів своєї сім'ї. І після 5-7 днів вони розглянуть можливість збільшення ліміту.

"Перепитав пару раз, що вони конкретно хочуть і не треба їм моя група крові? Після послідувала відповідь "довідку про склад сім'ю зареєстрований за адресою прописки, так як там є негативна інформація", — розповів він.

Банкомат ПриватБанку, фото: Знай.uа
Банкомат ПриватБанку, фото: Знай.uа



У Приватбанку відреагували на скаргу українця. При цьому зазначили, що рішення про надання послуги "оплата частинами" приймається на основі багатьох показників.

"Ваше питання ретельно розглянуто. За результатами вам зателефонував наш співробітник і надав рекомендації щодо подальшого врегулювання ситуації", — зазначили в банку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Відповідь Банку, скріншот
Відповідь Банку, скріншот

Нагадаємо, раніше у Харкові банкомат ПриватБанку відняв у чоловіка найцінніше: "знімав гроші для дитини"

Як повідомляє портал " Знай" клієнт Приватбанку поскаржився на якість послуг закордоном: "Без роумінгу це неможливо"

Також "Знай" писав, що клієнти ПриватБанку залишаються без грошей через одне повідомлення: "хтось хотів перевести..."