В Україні вже стартувала вступна кампанія для випускників. Цей період хвилюючий не тільки для абітурієнтів, а й для їх батьків.

Стало відомо про те, що випускник завалив ЗНО з математики, але потрапив до списків на вступ.

Про це розповів Іван Бобошко у спільноті "Вступ 2021" у соцмережі Фейсбук.

"Випускник не склав ЗНО з математики, а прізвище з'явилося в рейтингових списках. Допущений. Хто пояснить, як працює система? Чому комісії допускають до конкурсу?", - запитує чоловік.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У коментарях українці почали дискусію і повідомили, що не далеко не на всі спеціальності потрібна математика і порекомендували автору стежити за своєю дитиною, а не за чужими:

"Можливо він подавав заяву на спеціальність, що не вимагає сертифіката з математики", "може однофамілець", "аби у сусіда корова здохла. Так і це. Я спостерігаю рейтинг своєї дитини і ніяк не цікавлюся іншими", " не скрізь треба математика. Киньте посилання. Тому що так лише припущення", "Оооо почалося", "напевно, дитя подало заяву на ту спеціальність, куди ЗНО з математики не потрібно", "а чого так нервувати. Ну з'явилася там чиясь прізвище ну і що? Комісія не пропустить заявку якщо туди потрібна математика а вона не здана", " наприклад, на такий факультет, як хореографія( і подібні) потрібно 2 сертифікати ЗНО( без матем.) І творчий конкурс. Ось і відповідь", " це вже якась маячня!!! Ви що-як заяву подаєте, не бачите які ЗНО потрібно на вашу спеціальність? Яка різниця чиє прізвище і де? Ви ж за свою дитину дивіться", " Автор...вам нудно? Займіться власною дитиною і власним життям. Хто куди і як надходить це особиста справа кожного. Якщо зовсім у когось печаль по матем, то в разі провалу на сесії буде відрахований. А може людина візьметься за розум і підтягне. Без потрібного сертифіката система в принципі не пропустить", "і тут хабар".

Нагадаємо, раніше Вступна кампанія-2021: у Львові назвали найдорожчі та найдешевші "контракти" у вишах

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вступ 2021: як абітурієнтам правильно обрати ВНЗ і не вилетіти до першої сесії

Також «Знай.иа " писав, що ЗНО-2022: абітурієнтів змусять пройти тести з чотирьох предметів