В Україні, за словами відомого синоптика Наталії Діденко на сторінці в соціальній мережі Facebook, триває нестерпна спека, яка спаде лише 20-го числа.

Вже протягом багатьох днів територія нашої країни знаходиться під жорстким контролем сонця, яке успішно позбавляється від всяких хмар, залишаючи погоду ясною і через це - без можливості сховатися від жарких променів. Тому тільки прохолодний душ, холодильник або кондиціонер рятує людство від нестерпних +30℃ ...+35℃.

На карті Укргідрометцентру можна помітити, що хоч у неділю, протягом усього і збережуться спекотні температури, на Заході вже зафіксовано невелике похолодання до +28℃. Через що дихати людям стане набагато легше. Досі залишається надія на вівторок, який торкнеться кожного краплями дощу і прохолоди.

"Свіжіша повітряна маса поступово підбирається ближче. Ми вже радісно її чекаємо, готуємо Букети квітів і готові перерізати червоні стрічки для більш свіжого повітря - у вівторок на Заході, Півночі і в більшості центральних областей (крім Дніпра з районами) передбачається +23+29 градусів", - повідомляє Наталка Діденко.

Дані на карті Укргідрометцентру повідомляють, що Вітер в неділю трохи підніметься з мінімального 3-5 метрів в секунду до 5-10 м/c північно-західного або північно-східного напрямку.
Температура повітря в Києві буде близько + 32℃ ...+ 34℃ вдень, вночі + 21℃ ...+23℃. Вітер в столиці очікується північно-східним (5-10 метрів в секунду). Суттєві опади пройдуть стороною, але вдень може бути невеликий дощ.

Нагадаємо, в Німеччині оголосили режим військової катастрофи: вже 133 загиблих

Як повідомляв "Знай.ua", град, вітер і тропічні зливи: на Україну насувається Лютий циклон з Німеччини

Знай.ua писав, спека не щадить нікого: харків'янка психанула і вийшла гуляти по вулиці в стрінгах