Дар'я Квіткова поділилася з шанувальниками подробицями про свої пологи. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина відомого українського телеведучого Микити Добриніна, а також переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова, вранці 13 липня народила сина.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де на неї підписано 1,7 мільйона читачів, Даша Квіткова вирішила відповісти на деякі питання своїх передплатників, які раді почути будь-які новини про життя пари.

Зокрема квіткову запитали про те, як вона себе почуває після пологів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Відчуваю себе чудово. Єдине, що турбує - це соски, які болять і не можу ще спокійно ходити в туалет", - повідомила вона.

Крім цього, квіткову запитали про те, яке у неї харчування після народження малюка.

"Я зараз не їм смаженого, молочку, солодке хліб, картоплю, макарони і курку. Але це не через ГВ, це я себе обмежила",-відповіла вона.

Також вона показала відео сну свого малюка.

Нагадаємо, раніше Микита Добринін розповів про пережиті труднощі з вагітною дружиною: "ми з Дашею не були готові…"

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Холостяк" Микита Добринін розповів про поневіряння з вагітною Дашею квітковою по орендованих квартирах: так живе пів України

Також «Знай.иа " писав, що Григорій Решетник, Даша Квіткова і Настя Сторожук зробили на камеру те, що обожнюють всі закохані