На сайті Представництва президента України з'явилася петиція, яка закликає знизити тарифи на газ для населення.

Ініціатор петиція є якийсь Микола Ісаєв. У своєму зверненні, яке називається "Зупиніть геноцид громадян України" він нагадав, що згідно статті 13 конституції, земля з її надрами, атмосферним повітрям, водними та іншими природними ресурсами належать народу України.

Тобто український народ не повинен платити за газ власного видобутку, який є його власністю, проте в порушення Конституції України, він його оплачує за європейською ринковою ціною, встановленою на європейських хабах, з 1.08.2020 року
, - повідомляє він.

Також Микола Ісаєв зазначає, що 7 мільйонів українців не має приладів обліку газу в будинках. Для них держава підготувала підвищені норми споживання газу.

Нові тарифи, скріншот: Youtube
Нові тарифи, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За цінами "Нафтогазу" тариф на газ для опалення одного квадратного метра будинку становить 79,42 гривні. Значить, якщо, наприклад, ви живете в будинку площею 100 квадратних метрів і у вас там немає лічильника, то вам доведеться віддати за опалення будинку в січні 7942 гривні
, - повідомляє він.

Дану ситуацію українець вважає геноцидом і посилається він у визначенні української конституції, яка під цим злочином розуміє не тільки масове пряме вбивство представників національної, етнічної, расової або релігійної групи. Але також і створення відповідних життєвих умов, який розраховані на фізичне знищення.

Нагадаємо, раніше Сезон черешні відкритий: де ягоду можна купити найдешевше - від 59 до 500 грн.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Рахунки за комуналку зросли на 35%, подорожчали гречка, м'ясо, картопля, буряк та інші продукти.

Також "Знай.uа" писав, що Картопля, кабачки та огірки: які овочі на українському ринку коштують дорожче, ніж у Польщі.