Ірина Сопонару засвітилася в компанії із зіркою серіалу "Папік" актором Станіславом Бокланом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська гумористка і зірка "жіночого кварталу" Ірина Сопонару любить радувати шанувальників різноманітними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч осіб.

17 липня Ірина опублікувала фотографію, на якій вона постала разом зі Станіславом Бокланом - зіркою таких серіалів як "Слуга народу" і "Папік". Даннй пост вона підписала фразою:"сивий лис в дії".

За п'ять годин дана фотографія набрала майже 5 тисяч відміток "подобається". Шанувальники почали активно коментувати даний пост.

Папіка знайшла?"; "Іринка у тебе оригінальна Абетка жестів, він не зміг тобі відмовити!?"; "Ірина Ви, Богиня!"; "Ох і вид у цього жука
, - пишуть вони.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Примітно, що на коментарі передплатників Сопонару відповіла з гумором. На питання про папіка вона відповіла підписом:"Ну нарешті".

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Також Ірина Сопонару вперше розсекретила, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем, з яким була разом більше 5 років. В інтерв'ю Знай.иа вона розповідала, з чого починалися Їхні стосунки.
Також зірка студії "Квартал 95" і артистка "жіночого кварталу" Сопонару розповіла, чи любить готувати вдома і чи є у неї своє фірмове блюдо.