Якась психолог і психотерапевт з рожевими окулярами Тетяна Печалова спробувала на своїй сторінці в TikTok розповісти про різницю життя в Україні та Росії, висловлюючи лише суб'єктивну думку і торкаючись людей до 30 років.

Дівчина торкнулася теми їжі, подорожей, людей, роботи і взагалі бачення українців з боку.

"Я з Москви, Москва - це не Росія. Тому можу порівнювати виключно з москвичами і московським менталітетом. Перше, що кинулося мені в очі з самого початку - це те, що люди не тримаються за свої робочі місця навіть за умови високої зарплати, якщо роботодавець погано до них ставиться. Майже вся молодь у великих містах розмовляє вільно англійською мовою", - заявляє вона.

Люди на відпочинку, скріншот: Youtube
Люди на відпочинку, скріншот: Youtube

А потім Тетяна зазначає, що в Росії все ж більш якісну освіту, проте в Україні в цей же час існує більше можливостей, щоб виїхати вчитися закордон. І як приклад вона навела навчання на магістратурі. Також вона додала, що в нашій країні дуже розвинена культура кави, адже майже на кожному кроці її можна випити, а деякі роблять це кілька разів на день.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Блогерка, скріншот: TikTok
Блогерка, скріншот: TikTok

"Українська молодь загалом більше відпочиває. В цілому люди більш толерантно ставляться до ЛГБТ і фемінізму. Українці дуже багато подорожують, і в досі було абсолютно нормальною практикою купити квиток за 8 євро до якої-небудь Польщі. В Україні такий же розрив між бідними і багатими. Конкретно моя хвора тема - це їжа. Їжа тут значно дешевша. Вона більш якісна і її багато. Погляди у людей не такі консервативні, як у росіян. Люди більш розслаблені, відкриті до всього нового", - говорить Тетяна Печалова.

@shellytatiana

Ответ пользователю @user130622132

♬ оригинальный звук - Татьяна Печалова

Нагадаємо, є звичайно люди, які не бачать різницю між Росією і Путіним, але таких дуже мало, - Гудок

Як повідомляв "Знай.ua", "Нехай візьмуть мило, мотузку і повісяться", - скандальний Усик про росіян і декомунізацію

Знай.ua писав, Пугачова жорстоко розправилася з бабусею-ветераном війни: "Хотіла слави? Чекай, що я з тобою зроблю!"