Одна із найпопулярніших український блондинок, епатажна співачка та «Королева ночі» Оля Поляова, не перестає дивувати свою публіку як на концертах, так і у соцмережі.

Вона не лише ділиться новими світлинами у своєму профілі в Instagram, а й регулярно викладає сторіс, у яких показує і розповідає про своє звичайне та закулісне життя, концерти та перерви між ними. І це подобається людям, адже за її профілем стежать майже 2,5 мільйони підписників.

Учора, під час підготовки до чергового виступу (нагадаємо, 17 липня Оля Полякова провела безпечний автомобільний концерт у Києві), вона поділилась досить неординарним відео в своїх сторіс.

Із яскравим макіяжем, червоними губами, виразними чорними стрілками на очах, стильним каре та, як завжди чаруючим глибоким декольте, вона… занявкала, наче кицька! Впродовж двох хвилин вона щоразу сильніше і сильніше кричала «мяу».

Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories
Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Згодом почала переходити на справжній крик. А у кінці зізналася:

«Якщо ви думаєте, що я збожеволіла, то це не правда. Насправді, це дуже крута «розпірка», яка допомагає налаштувати верхні ноти…» - пояснила фоловерам Ольга Полякова.

До речі, це не перша епатажна вихідка популярної виконавиці - частенько вона любить інтригувати, проте згодом обовязково пояснює, що насправді відбувається.

Нагадаємо, Витріщила очі і схопилася за руку: Оля Полякова потрапила в лікарню

Також Знай.uа писав 16-річна донька Олі Полякової зробила висновок після "інтиму": "Ні слова про любов"

як раніше повідомляв Знай.uа Оля Полякова похвалилася пишними булочками: "Подивіться, яка краса"