Донька популярної української співачки і актриси Олі Полякової Маші не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч чоловік.

Але крім цієї соцмережі, молоденька знаменитість займається розвитком свого TikTok-аккаунта, в якому з'являється набагато більше відео, іноді забавних, а іноді і зачаровують. Зараз же вона опинилася на домашньому шезлонгу, в чорному купальнику з сонцезахисними окулярами і капелюшком.

Скрін, Instagram  Маша Полякова
Скрін, Instagram Маша Полякова

Маша Полякова просто сидить, але в якийсь момент вирішується ворушити губами під слова всіма відомого російського музиканта Моргенштерна і його старої пісні. Точніше під ремікс, створений спеціально для відео в TikTok.

"Якщо я спав з тобою — не думай, що я твій. Не говори зі мною, ні слова про любов. І знову день, то ніч, касету поміняй. Я навчу тебе Собі не довіряти", - йдеться в тексті композиції MORGENSHTERN, Cheri Lady - Якщо я спав з тобою (Remix TikTok).

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Маша Полякова, фото з instagram
Маша Полякова, фото з instagram

"Як можна бути так схожою на матір🥰", "Блін, де купували цей купальник?) Він шикарний🥰", "Машунь, вогонь🥰", "Окуляри протри😅", - пишуть користувачі в коментарях.

@mashapolyakova1

Мне просто очень нравиться это видео по этому оставлю его тут #рек

♬ оригинальный звук - DROBA

Нагадаємо, 16-річна донька Олі Полякової Маша ополчилася на дітище Цукенберга: "Старперская штука"

Як повідомляв Знай.ua, 16-річна донька Олі Полякової Маша запхалася в машину в дивному вигляді: "Накурена"

Також Знай.ua писав, Оля Полякова з подружкою змусили турків ковтати слинки на пляжі