На кордоні з Російською Федерацією напали на українських прикордонників. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України.

Як зазначається, невідомі особи скоїли напад на українських прикордонників на ділянці кордону, що розділяє Україну і Росію.

За даними, оприлюдненими у МВС України, напад стався в ніч на 18 липня у Сумській області.

Там на прикордонний наряд напали троє невідомих осіб, які завдали двом українським прикордонникам тілесні ушкодження та відібрали табельну зброю в бійців Держприкордонслужби.

ДПСУ та Нацполіція зуміли повернути табельну зброю, наразі поводяться слідчі дії на місці нападу. Нападникам за викрадену зброю та атаку на прикордонників загрожує тюремне ув’язнення на термін до 15 років.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

МВС України, скріншот: Facebook
МВС України, скріншот: Facebook

На даній прикордонній ділянці посилили охорону, на місце надзвичайної події виїхав очільник ДПСУ.

«Добре, зброя на місці... а порушники?», «Що це за специ, що зброю прої.....???? Нахр*н на госпдвір!», «Тобто їх просто побили і відібрали зброю, так треба розуміти? Кордон на замку», - коментують подію українці.

Нагадаємо, що на Львівщині неадеквати обнесли Божий дім, парафіяни в жаху: "Хреста немає!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", українець задавив прикордонника через гроші і "зізнався" через 3 роки: "Я переїхав його"

Також, "Знай.uа" писав, що у лісі знайшли тіло блогерки, відомої своєю сімейною ідилією: у злочині зізнався чоловік