У Саші була щаслива сім'я, улюблений, обожнюваний чоловік, вони будували великі плани на майбутнє. А потім в одну мить все обривається-чоловік раптово помер. Ось просто пішов грати з друзями в футбол, впав, і вже ніколи більше не піднімався.

Серце Сашиного чоловіка зупинилося під час гри у футбол. І, за визнанням дівчини, її життя звалилося. Було дуже багато сліз, болю, заперечення того, що відбувається. Потім психотерапія і спроби навчитися знову жити.

Це історія про сильну втрату і тому, як навчитися знову жити всупереч усьому.

Зараз дівчині - 33 роки. Більше шести років тому її чоловік помер від раптової зупинки серця. Його звали Сергій Панасюк, і він фанатично любив футбол. У підсумку він став одним з найбільш багатообіцяючих українських коментаторів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Сергій був дуже класним. Мені завжди хотілося повертатися до нас додому. Я фанатично любила цю людину. Не хотілося ні кар'єри, нічого-тільки цього, нашого", - зізнається дівчина.

"Він дуже сильно мене любив, і це було видно. До моменту смерті ми пожили два роки", - додає вдова.

«Подзвонив друг, сказав, що з Сергієм щось сталося. Я до останнього не допускала думка про смерть. Може, ногу зламав", - згадує дівчина.

Лікар на місці події порадив дівчині залишатися спокійною, і повідомив, що її чоловік помер.

"Мені здається, як я кричала, чула вся округа», - ділиться дівчина.

"Ти прийдеш, побачиш в труні, і він буде холодний. Не лякайся", - заспокоювала себе жінка.

Нагадаємо, раніше У Львові подарують друге життя півтисячі повалених дерев - "що не продамо - на дрова"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вони пережили Голодомор, багато кому вже по 100 років: історії мужніх українців, які не здалися

Також «Знай.иа " писав, що Сильна злива затопила поля і городи українців, води - на 40 сантиметрів зверху: "Пшеничка пропала...."