Українська співачка і актриса, знаменита Суперблондинка Оля Полякова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,4 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно виконавиця здивувала фанатів тим, що зважилася на вакцинацію. І, за її словами, приїхала відразу ж, коли з'явилася можливість зробити щеплення залишковою дозою. Зробили їй укол Pfizer, хоча Оля заявляє, що прищепилася б і іншою доступною вакциною. Але в опублікованому відео користувачі не знайшли голки в шприці і підозрюють знаменитість у брехні.

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

А зараз в Stories Полякова записала кілька відео зі зверненням до українців, які не вірять, що вона вакцинувалася.

"Друзі, я читаю ваші коментарі з приводу того, що я вакцинувалася. Знову якийсь кошмар... де голка, все нам набрехали. Хлопці, розповідаю, я дуже багато їжджу по Україні. Я весь час в контактах з людьми, я вже хворіла коронавірусом. Мало того, коли я кололася, у мене ще були антитіла. Тим не менш, через те, що я багато працюю, і багато скрізь з усіма спілкуюся, мені потрібно було вакцинуватися",-заявляє вона.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories
Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories

А потім зазначає, що нікого не агітує робити те ж саме, однак якщо все швидше вакцинуються, швидше коронавірус пропаде.

Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories
Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Оля Полякова у відвертому купальнику подражнила чоловіків: "Мої Бэйбики"

Як повідомляв "Знай.ua", 16-річна донька Олі Полякової зробила висновок після "інтиму": "Ні слова про любов"

Знай.ua писав, Оля Полякова похвалилася пишними булочками: "Подивіться, яка краса"