Автомобіль з "євробляхою" можна розмитнити в онлайн-форматі. Для цього достатньо зайти на сайт Держприкордонслужби.

Для всіх власників авто з реєстрацією в Європейському Союзі з'явилися важливі новини. Так, Починаючи з 15 червня в Україні впроваджено період пільгового "розмитнення" автомобілів на іноземній реєстрації, він триватиме всього 180 днів.

Станом на початок липня, дана послуга переживає свій пік, без проблем не обійшлося: в польських і литовських реєстраційних центрах сформувалися величезні черги.

Євробляхи, фото: Unian
Євробляхи, фото: Unian

Однак введення онлайн-сервісу має спростити дану процедуру. Для цього користувач повинен зайти на сайті Держприкордонслужби, вибрати пункт "ввезення легкового автомобіля" і заповнити митну декларацію.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Євробляхи, фото: Знай.uа
Євробляхи, фото: Знай.uа

Після цього система сама обробить персональні дані, розрахує суму платежів, які потрібно сплатити за реквізитами банку. Весь процес займає близько 20 хвилин.

Євробляхи, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Євробляхи, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Нагадаємо, що у відомому ТЦ " потекли "включені ліхтарі, як з відра прямо на голови:" нічого незвичайного..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» рахунки за комуналку зросли на 35%, подорожчали гречка, м'ясо, картопля, буряк та інші продукти.

Також ми повідомляли, що у Харкові стан доріг показали один кадром: "Портал в пекло". Стало відомо, що в Харкові на вулиці військовій просто серед проїжджої частини утворилася глибока яма. На опублікованих кадрах видно, що яма досить глибока і до того ж продовжує руйнуватися