У відпочиваючих на Азовському курорті в Кирилівці серйозні проблеми: деяких відпочиваючих обсипає тіло.

Прямо з гарячого півдня Запорізької області, а точніше з курортного містечка Кирилівка прийшли вельми сумні новини. Тим українцям, яким "пощастило" відпочити на березі Азовського моря влітку 2021 року не позаздриш.

Телеграм-портал Народний Ревізор показав фотографії дітей, які викупився у воді: у хлопчика і дівчинки все тіло покрилося червоними плямами. Батьки підозрюють, що це сталося через останки медуз, що плавають у воді.

Це не дивно, адже даний курорт насправді заполонили медузи. Багато українців, які вибрали в якості відпустки вітчизняні курорти на березі Азовського моря буквально проклинають дні, коли вони на це зважилися. Великих медуз просто викидають хвилі на берег. Кілька дітей вже страждало від укусів медуз.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім цього відпочиваючі розповідають, що вода в Азовському морі місцями схожа на желеподібну масу, тому алергічні реакції і роздратування тут не рідкість.

Раніше портал Знай.uа писав, що Кримське сміття через потоп несе в Чорне море: екологічна катастрофа в регіоні.

Як повідомляв Знай.ua, над Києвом нависла незвичайна " хмара-ковадло: унікальне видовище зняли на камеру. Над столицею нависло незвичайне Хмара у формі ковадла, яке досить не часто можна побачити.

Також портал Знай.ua писав, що спека в Київській області змінилася штормом і градом з буревієм по всій території. У деяких регіонах Київської області переросли в град і шквальний вітер. Хвацько досягає 15-20 метрів в секунду.