Популярна українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, обожнює радувати своїх шанувальників різними фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Нещодавно красуня відпочивала з чоловіком, просюсером і репером Потапом в Туреччині. А зараз знаменитість хоч вже і повернулася додому, але продовжує радувати шанувальників різними фото з відпочинку.

Так, Настя виставила свіже фото, примірявши ніжно-блакитне міні-бікіні, демонструючи плоский животик. Однак далеко не всі шанувальники оцінили фігуру співачки, а все тому, що їм здалося, що артистка сильно втягнула живіт, щоб виглядати ідеально на фотографії.

"️️🌊☀️💃🏻",- лаконічно підписала фото красуня.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ну втягнула, так втягнула!!!!😂 ", "Я теж коли живіт втягую ще крутіше виходжу😍"," видихай..", "Дивно ляшка виглядає) під фотошопом", "навіщо так напружуватися"," Настя, вже сфоткали - видихай", " Настя богиня красуня 😍 😍 😍 ❤ ️", " Шикарно", " Вау вау спека🔥 купальник і тіло бомбита😍 😍 😍", " дівчина ви безбожно сексуальні! Ніякої жалості до шанувальників!", "Наху.....так втягувати, будь справжньою!", "Хто-небудь бачив її одягненою 🤔 🤔 🤔 постійно фото в трусах😎", - коментували шанувальники.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських зворушливо подякувала своїм фанатам:"ви просто неймовірні". У своєму Instagram у розділі stories Настя Каменських подякувала своїм шанувальникам у Буковелі за неймовірну підтримку на концерті.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Настя Каменських в рожевому бікіні "втекла" від Потапа: на дошці з одним веслом. Співачка відобразила морські подорожі на дошці

Також «Знай.иа " писав, що Нікітюк, Каменських, Мішина, Андраде, Ребрик: українські красуні поборолися в битві бікіні. Зірки українського шоу-бізнесу показала фігури в різних купальниках