19 липня, православний світ вшановує пам’ять святого великомученика Єремія та преподобного Сисоя Великого. Святий Єремій був родом з Афін та займався активним проповідуванням християнської віри, передає портал "Доброта".

Сисой Великий був монахом відлюдником та мешкав в печері, яка знаходилася на території Єгипетської пустелі. Він завжди відносився до людей зі співчуттям та добротою. Перед смертю Сисой побачив Небесні ворота та янголів й віддав свій дух.

День пам’яті святого великомученика Єремія та преподобного Сисоя Великого
День пам’яті святого великомученика Єремія та преподобного Сисоя Великого

В давнину люди вірили, що в цей день дуже небезпечно ловити рибу, готувати з неї страви і вживати в їжу. Також на Єремія не можна нікому давати в борг гроші. Не рекомендується сьогодні сумувати і скаржитися, тому що тоді доля може піднести великі труднощі. Забороняється в цей день пересаджувати кімнатні рослини, тому що вони будуть висмоктувати у домочадців енергію.

Народні прикмети в цей день.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Місяць на нічному небі гарно видно – до багатого врожаю.

Щоб мати міцне здоров’я, необхідно вранці пройтись босими ногами по росі.

Місячний день

Астрологи зазначають, зо сьогодні 9 місячний день. Він буде напружений і небезпечний, особливо для тих, хто напередодні дав слабину своїм слабкостям і примхам. Людина може виявитися в полоні своїх страхів і поганих звичок.

гороскоп, скріншот з відео
гороскоп, скріншот з відео

Сьогодні невирішені проблеми постануть перед вами дуже явно. Якщо не вирішите - ситуація повториться знову в наступний 9-й місячний день.

Грошове прибирання для залучення фінансової удачі

На півдні будинку з 05-07 годин проводимо звичайне прибирання. Тільки в цьому секторі. Не робимо, якщо народилися в рік Собаки.

Що можна і що ні робити у цей день

Астрологи радять провести цей день у спокої та побути на природі й на самоті. У цей день вдалими будуть таємні угоди, закриття рахунків та повернення боргів та кредитів. Займіться у цей день спортом, психологічними та енергетичними практиками. Можна також день провести за прибиранням.

гороскоп, скріншот з відео
гороскоп, скріншот з відео

Астрологи не рекомендують у цей день починати нові справи. Також не варто переоцінювати себе, ходити до мамолога та брати кредит. Сьогодні варто утриматися від походів у різні інстанції та справ на перспективу. Утримайтеся в цей день від критики, ревнощів, зміни роботи та переїздів. Також в цей день не варто розпочинати подорожі.

Сни у цей день

У цей день сни можуть бути дуже страшними, болісними. Не виключено, що всю ніч ви можете страждати від кошмарів, а, прокинувшись, відчувати себе жахливо. У вас буде стан повного виснаження і розбитості, навіть легкої депресії.

19 липня — Лілія святкує свій день Ангела

Лілія, хай життя, як вишиванка
Рясніє квітами добра й любові,
У серці хай любов квітує п’янко,
І Ангел вбереже від долі злої.

Хай буде над тобою синє небо
А поряд, завжди тільки гарні люди.
Хай Ангел завжди молиться за тебе,
І доленька твоя щаслива буде!

Раніше повідомляли, Митрополит Антоній розповів, чому віруючі УПЦ йдуть великою хресною ходою в День Хрещення Русі.

Як повідомляв Знай.uа, віруючі УПЦ готують два законопроекти для скасування антицерковних законів.

Знай.uа писав, Вознесіння Господнє і Трійця: коли і як святкуватимуть великі християнські свята в 2021 році.