Відома українська телеведуча Ольга Фреймут знову дала поради з етикету, цього разу незнайомому чоловікові, який голим прогулювався містом.

Нову stories вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де і розповіла, чому чоловік вчинив неправильно.

Як відомо, Ольга Фреймут відома своїми правилами етикету. Вона тривалий час навчалася цьому в міжнародних школах, і тепер, застосовує свої знання на практиці.

Stories Ольги Фреймут, фото: Instagram
Stories Ольги Фреймут, фото: Instagram

Цього разу вона зустріла на вулиці столиці чоловіка, який спокійно прогулювався поруч з набережною. Все б нічого, однак, Ольгу Фреймут збентежила одна деталь-чоловік йшов без футболки, з оголеним торсом, в одних шортах.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона вирішила зняти це, і поділитися з шанувальниками в соціальній мережі Instagram своїми думками.

"Ходити голим по місту? Ні! Ні! Ні! Мужчини, уявіть, що ми, жінки, теж так почнемо прогулюватися. Помилка" - підписала фото Ольга Фреймут.

Варто відзначити, що у телеведучої також є свої книги з етикету, які вона рекомендує прочитати кожному, а деякі навіть безкоштовно публікує у себе в соціальних мережах, розповідаючи про те, що можна робити перебуваючи на публіці, а що ні.

В одному з крайніх постів вона розповіла, чи можна тикати пальцем на людей, кашляти і прикриватися правою рукою, як правильно подавати сіль, і на якому плечі потрібно носити сумочку.

Нагадаємо, раніше Оля Фреймут в ліжку назвала свою секретну зброю: навіть чоловік не здогадується. Ольга Фреймут розповіла про те, що є її пристрастю. Своє визнання вона опублікувала в соціальній мережі Instagram.

Як повідомляє портал Знай.ua 39-річна Ольга Фреймут здивувала фігурою в боді з глибоким декольте

Також Знай.ua писав, що Ольга Фреймут показала найдорожчу в світі дівчинку