В Одесі студентський гуртожиток страждає від навали щурів. При цьому мешканці сусідніх будинків бояться епідемії гризунів.
Про це повідомляють "Факти".
Так, стало відомо, що в гуртожитку Одеської державної академії технічного регулювання і якості навала щурів. Відео з гризунами поділилися очевидці в соцмережах.

Гуртожиток атакують щури, скріншот
Гуртожиток атакують щури, скріншот

Мешканці будинків, що живуть біля гуртожитку, бояться епідемії гризунів. При цьому відзначають, що щури навіть не бояться людей і безперешкодно бігають. Жителі сусідніх будинків стверджують, що ні адміністрація університету, ні влада не вживають жодних заходів проти боротьби з гризунами.
При цьому жителі сусідніх будинків налаштовані рішуче і збираються самостійно труїти щурів.

"Вони перебігають, що тут через грати перебігти у двір і тут гуляють у дворі діти. Звичайно сусіди стурбовані і збираються самострільно труїти. Чи вплине це? Щури перебіжать в сусідній будинок і буде епідемія", - розповів місцевий житель.

Нагадаємо, що Українка повстала проти шкільної форми заради здоров'я онуків: "при +40 в напіввовняних штанях!". На сторінці доктора Євгена Комаровського в соцмережі Instagram з'явився новий пост, присвячений питанню обов'язкової шкільної форми.

Як повідомляв Знай.ua , як жили українці 100 років тому: унікальні фото розкажуть про традиції та Побут. Яким був побут, традиції та одяг 100 років тому.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові мешканці багатоповерхівки не можуть дочекатися "швидкої" через сусідські війни: "встановили Бетонні блоки". Як тільки з'явилася перешкода, мешканці будинку незаконним шляхом привезли величезні блоки і перекрили виїзд.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще