Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість поділилася знімком в новому образі, примірявши чорну довгу сукню з глибоким декольте і розрізом на нозі, а також тюрбан, стоячи босоніж на тлі піщаних барханів.

Вбрання артистка доповнила макіяжем з винною помадою на губах, а також аксесуарами у вигляді браслета і намиста. Так, зірка звернулася до недоброзичливців і зазначила, що не зобов'язана подобається всім.

Виконавиця зізналася, що є люди, яким не подобаються її татуювання, ті, хто вважає, що у Анастасії проблеми з алкоголем або негарний голос, проте мама трьох дітей навчилася приймати себе, не намагалася підлаштовуватися або змінюватися.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Послухайте, ну, не можу я подобатися всім ♪

Комусь подобаються мої тату, хтось каже: огидно, брудно і бридко.

Комусь подобається моя прямолінійність і чесність, хтось упевнений, що я вічно - п'яна, кокаїнниця або просто хайпую.

Комусь подобається мій голос і подача, хтось фукає і каже, що негарний, чоловічий і взагалі мене краще не слухати

Хтось згоден приймати мене з моїми матами, чесними, хоча, іноді, грубими коментарями, хтось відписується.

Повірте, я все бачу і читаю. Але, я це я. не буду я іншою і подобатися всім не буду. І хріново через це мені теж не буде. Слава Богу, я навчилася приймати себе і не намагатися підлаштовуватися і змінюватися..."