Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно мама харизматичного молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні вже не перший рік приписують роман, показала зворушливе відео у своїх Сторіс.

Так, 63-річна Людмила Балан виставила ролик, де запально танцювала на одному з урочистих заходів, позуючи навпроти фотофона з аркою, суцільно прикрашеною різнозкольоровими кульками.

Артистка приміряла білосніжну коротеньку сукню з відкритими плечима і зручні кросівки, а літній образ доповнила макіяжем з акцентом на очах. Зірка продемонструвала струнку фігуру і довгі ноги, ритмічно рухаючись на камеру.

instagram.com/ludmilabalan_tantiludmila/

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

instagram.com/ludmilabalan_tantiludmila/

instagram.com/ludmilabalan_tantiludmila/

Варто відзначити, мама Дана Балана любить міняти різні образи і може похвалитися колекцією вечірніх суконь. Наприклад, Людмила виставляла знімок в безкрайньому жовтому полі, примірявши яскраво-синє плаття з глибоким декольте, фото на коні в червоному вбранні з відкритими плечима і знімок на тлі озера в "зефірному" платті рожевого кольору.