Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram, де радує шанувальників фото і відео з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість виставив кумедний знімок, показавши, як весело проводить літо на білосніжній яхті.

Так, артист позував лише в плавках і світлій кепці, посміхаючись на камеру і "застигнувши" в повітрі.

45-річний шоумен покрасувався торсом і бронзовою засмагою, а також пожартував, що в такій незвичайній позі збирається подарувати всім своїм шанувальникам заряд енергії на весь тиждень.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Всім дарую заряд енергії на тиждень! 🥷🏻"

Фолловери не пройшли повз: "Spiderman нервово курить в сторонці🔥 🔥 🔥 🔥", " фантастика, як ви це зробили? Багато років намагаюся стрибнути і зависнути в повітрі😜", " зі скількох разів вийшло? 😀 😀 😀 ", "Хоспаде, я очікувала побачити все, що завгодно, але літаючого Макса в моїй стрічці ще не було"," аж пальці на нозі закрутилися! 😂😂😂", "Едрид Мадрид! 🔥 🔥 🔥 прям Джекі Чан! 👏👏👏".

Варто відзначити, що раніше Максим Галкін показував, як пірнає з пірсу в блакитну прозору воду з видом на гори.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.