Відомий російський телеведучий і гуморист Максим Галкін показав, як відпалює зі своєю маленькою дочкою вдома.

Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Крім того, що Максим Галкін є відмінним телеведучим, пародистом і коміком, вона також славиться своїм батьківським талантом, який демонструє мало не щодня. У соціальних мережах він показує не тільки кадри з повсякденного життя або заходів, а й публікує фотографії з дружиною Аллою Пугачовою і дітьми Гаррі і Єлизаветою.

Максим Галкін, instagram.com/maxgalkinru/
Максим Галкін, instagram.com/maxgalkinru/

Цього разу російський гуморист показав, як отжигает з маленькою дочкою Лізою в будинку. Батько з дочкою станцювали танго під класичний музичний твір "Кумпарсіта". Гуморист взяв Єлизавету за руку, а другий притримував за талію. Разом вони кружляли по просторому залу в своєму особняку і реготали.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Наша ранкова кумпарсіта", - написав Максим Галкін під відео.

У коментарях шанувальники Максима Галкіна від душі посміялися над запальним танцем батька і дочки, а також відзначили, що у гумориста відмінний батьківський талант.

Нагадаємо, що Максим Галкін розважився на святі дочки Пугачової, поки Примадонни не було поруч: "останнім часом...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Максим Галкін показав яскраве відео з дня народження Христини Орбакайте.

Також Знай.uа писав, що 44-річний Галкін захопився копією Пугачової, їй всього 50:"рідний мій чоловік".