Бог дарував нам кошти на порятунок, включаючи церковні таїнства Сповіді і Святого Причастя, а також до мощі святих, до чудотворних ікон і частого відвідування богослужінь, до яких слід вдаватися в часи хвороби або будь-якої небезпеки.

Тому зараз ми знову пропонуємо вашій увазі одне зі звернень до Господа. І дуже важливо, щоб під час молитви ви всіма силами намагалися направити себе до церкви, святих і спасіння. І зверталися до Бога за будь-яких обставин. А прощення гріхів заслужити можна, якщо читати наступні слова з вірою, запечатаною в серці.

Молитва, скріншот: Facebook
Молитва, скріншот: Facebook

Господи Всевишній, Почуй мене, раба Божого (власне ім'я) прости мені мої гріхи, бо щиро я в них каюся. Дозволь мені працювати старанно і вести праведне життя відповідно до заповідей Твоїх. Даруй мені можливості підносити тобі молитви, бути добрим і словом і ділом по відношенню до інших. Навчи мене, як утриматися від бісівських спокус, щоб нічого поганого не робити і нікому не нашкодити. Прошу у тебе вибачення і поради. Амінь.

Молитва, скріншот: YouTube
Молитва, скріншот: YouTube

"Дякую❤️❤️❤️", "Амінь❤️❤️❤️", "Спасибі тобі Господи🙏", "Добрий день всім, Господи дякую за все, що маю, амінь🙏🙏🙏", - пишуть користувачі, які ознайомилися з цією молитвою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, рідні та близькі, діти і здоров'я ваше опиняться під захистом Господа і святих: потрібні молитви у важку годину

Як повідомляв "Знай.ua", потужна молитва за щасливу сім'ю: ці слова повинен вимовити кожен

Знай.ua писав, потужна молитва до Богородиці за Благословення будинку: сильні слова, які повинен вимовити кожен