За їхньою історією кохання спостерігала вся країна. Він боровся за її руку і серце довгих три місяці – влаштовував неймовірні побачення, робив подарунки, зізнавався у коханні. І вона нарешті сказала так – серед усіх чоловіків, які також прийшли на проект, вона обрала саме його. Адже вони – знайшли спільний Всесвіт.

Проте, щастя було не довгим. Популярна акторка Ксенія Мішина поділилась із своїми підписниками про те, що прийняла рішення розійтися із своїм коханим Олександром Еллертом.

Проте, водночас, на фото та відео, які вона викладала у власному Instagram-акаунті, вона зовсім не виглядала засмученою. Щодня вона показала свіжі фото і розповідала про свій духовний стан.

Акторка відпочиває у Криму разом із кількома своїми подругами та сином Платоном. Свої світлини вона підписує радісно – каже, що пізнає та усвідомлює себе, разом із іншими дівчатами. Вони розважаються, танцюють та проводять «жіночі тренінги».

Декілька годин тому вона виставила відео в stories, на якому спокусливо танцює у коротеньких зелених шортах і короткому білому топі. На фоні Ксенія написала:

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Коли мені погано, я одягаю зручний і красивий одяг, танцюю, медитую, повертаюсь до відчуттів. У такі моменти, важливо, щоб мені було зручно, а тіло відчувало приємні дотики.»

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Олександр Еллерт зайнявся улюбленою справою Ксенії Мішиної і мало не злетів з гори: "Паморочиться"

Також, Знай.uа писав, "Холостячка" Ксенія Мішина показала, з ким відпочиває після розставання з Еллертом - "Мій захисник!"

Як раніше повідомляв Знай.uа Олексій Тригубенко "втік" на Сейшели після розставання Еллерта і Мішиної: "Можете мене привітати"