Нагадаємо, 13 липня зіркова пара, яка зустріла кохання на популярному проекті «Холостяк» Даша Квіткова і Нікіта Добринін нарешті стали батьками.

Тепер, щодня вони викладають щасливі фото та відео із своїм малюком, якого назвали Левом. На фото пара виглядає більш ніж щасливими та закоханими.

До речі, протягом перших днів після пологів Даша соромилась показувати своє тіло. Минуло 6 днів і вона зважилася це зробити.

У своєму профілі в Інстаграм 23-річна блогерка позує в білизні, топі та темній розстібнутій сорочці. Її обіймає коханий чоловік у новому будинку, який вони лише нещодавно придбали та облаштували.

"У пологовому будинку я залишила 10 кг ... Словом, ось так я виглядаю після пологів. Я в бандажі завжди. Скинула я 10 кілограм на сьогоднішній день, планую скидати і далі. Тому що собі я такою не дуже подобаюся", - зазначила блогерша в публікації.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Даша Квіткова, скріншот: Instagram
Даша Квіткова, скріншот: Instagram

А от її чоловік, Нікіта Добринін, навпаки, ствержує, що йому подобується вигляд коханої.

Поки що, Даша задоволена тим, як нині виглядає. Тому, стверджує, що обов’язково продовжить працювати над собою і поступово повернеться до колишнього вигляду. До вагітності Даша мала вагу 54 кг.

Нагадаємо, Микита Добринін розповів про важкий досвід партнерських пологів з Дашею Квітковою: "Краще дивитися в сторону"

Також, Знай.uа писав Дарія Квіткова розповіла, що відчуває після пологів: "Не можу ще спокійно ходити в туалет"

Як раніше повідомляв Знай.uа Даша Квіткова після пологів захотіла другу дитину від Микити Добриніна: "У нас буде знов хлопчик"