В основному Telegram-канали "Чорний Список" і "Народний Ревізор" публікують фотографії та відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Якось зовсім недавно українцю з Дніпра продали морозиво "Гран-Прі" відомої торгової марки Ласунка. Ці ж ласощі робить рекламу з популярною виконавицею Олею Поляковою, а зараз замість обіцяного ріжка, морозиво просто загорнули в обгортку. А зараз в Києві в одному з ресторанів відвідувачам в салаті попався найчистіший протеїн.

Слимак в салаті, фото: Telegram
Слимак в салаті, фото: Telegram

Це стосується міжнародної мережі Salareira, заклад якої знаходиться в торгово-розважальному центрі Lavina Mall. Цей ресторан спеціалізується на принципі вільного вибору інгредієнтів, а зараз українці на дні коробочки помітили п'явку.

"Покупці виявили в своєму замовленні найчистіший протеїн. Особливо приємно знайти такий "комплімент", коли салат практично з'їдений. Незрозуміла істота дуже нагадує п'явку", - йдеться в публікації.

Слимак в салаті, скріншот: Telegram
Слимак в салаті, скріншот: Telegram

"Не п'явка, а слимак!", "Слимак - ознака екологічності продуктів)", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, українське "золоту" олію помітили в Європі за меншою ціною: "Вигідніше привезти з Чехії"

Як повідомляв "Знай.ua", українець пообідав голубцями з мерзенною начинкою, вусики і лапки: "Це регулятор кислотності"

Знай.ua писав, "Купити мінералки і втратити очей": львів'янин травмувався, відкриваючи пляшку води